Vadstena

Sandra
Salongsägare, Frisör
Grundare, 2004
Gesäll: 2001
Jag startade salongen i Motala 2004. Två år senare startade jag även salongen i Vadstena. Jag älskar att klippa och göra färgförändringar. När jag gör slingor så jobbar jag mest med hätta. Måndagar och Torsdagar finns jag i Vadstena. Tisdagar och Fredagar finns jag i Motala. (Lördagar jobbar jag enligt överenskommelse.)
Camilla J
Frisör

På salongen sedan: 2008

Gesäll: 1988

Jag heter Camilla Johansson och har jobbat på Hårdesign sen 2008. Jag tycker det roligaste med det här jobbet är variationen. Ingen dag är den andra lik. Jag gillar allt från klippning till färg och permanent. Jag jobbar i Vadstena, måndag-fredag.
Victoria
Frisör

På salongen sedan: 2015

Gesäll: 2020

Jag heter Victoria Rosenblom och jag tog min gesäll i september 2020. Jag började jobba på Hårdesign hösten 2015 och tog studenten juni 2019. Jag älskar att göra slingor, balayage och stora förändringar överlag. Jag ser fram emot att hjälpa just Dig att få det hår du önskar. Hos mig kan du även boka lashlift och browlift. Mig hittar du i Vadstena, måndag-fredag. (Lördagar efter överenskommelse)
Carin B
Salongsvärd

På salongen sedan: 2019

Jag jobbar som butiksvärd på salongen. Har arbetat med kosmetik i många år. Finns på plats måndag förmiddag, onsdag - och fredag eftermiddag. Om du behöver lite extra hjälp med att välja läppstift, mascara eller ögonskugga till exempel. Vi har Artdeco på salongen.
Alexis
Coaching/Healing
Mitt mål och syfte med min coaching och Healing är att DU ska kunna omvandla dig själv till att bli den absolut bästa och friskaste versionen av dig själv. Healing - Är ett perfekt verktyg för dig som har ont fysiskt, som har det besvärligt psykiskt och för dig som känner dig vilsen i livet. Jag coachar dig till att nå dina personliga mål, nya vanor och en ny livsstil. Att nå en mer önskvärd hälsa. Välkommen till en total omvandling av dig själv till ditt drömJag.

Vadstena

Storgatan 20

0143-100 83 • Boka online

Måndag-Fredag 09:00-18:00
Lördag 09:00-13:00

Hårdesign Vadstena